مبارزه با کم خونی (کمبود خون) با 9 ماده غذایی خون ساز

2767 بازدید
07 آذر 97
بهاره
,

9 منبع غذایی برای مبارزه با کم خونی (کمبود خون)

کم خونی چیست؟

کم خونی یک بیماری مرتبط با خون است که بیشتر در زنان شایع است. تشکیل هموگلوبین کمتر از حد طبیعی در بدن در غیاب آهن، منجر به کمبود خون در بدن می شود. این مسئله واکنش شیمیایی در سلول ها را کاهش می دهد و بدن انرژی کافی دریافت نمی کند. به همین دلیل است که فرد مبتلا به کم خونی می شود. ویتامین ب 12، اسید فولیک، رژیم غذایی غنی از کلسیم بهترین موادغذایی برای مبارزه با کم خونی است.

 

مبارزه با کم خونی (کمبود خون) با 9 ماده غذایی خون ساز

مبارزه با کم خونی (کمبود خون) با 9 ماده غذایی خون ساز

 

علائم کم خونی

از علائم کم خونی می توان به خستگی، ضعف جسمی، رنگ پریدگی، خواب آلودگی، پرخاشگری، عدم تمرکز، سرگیجه، ریزش مو، مشکلات پوستی، ابتلا به انواع عفونت، ضعف سیستم ایمنی بدن، لاغری، بی اشتهایی و غیره اشاره کرد.

9 منبع غذایی برای مبارزه با کم خونی (کمبود خون)

چغندرقند

آهن زیادی در چغندر قند وجود دارد، که به کم خونی در بدن منجر نمی شود. با تهیه روزانه و منظم سالاد یا غذاهایی از چغندر قند، کمبود خون را در بدن جبران کنید. همچنین ریشه های چغندر قند می تواند مورد استفاده قرار گیرد، زیرا حاوی ویتامین آ و ث است.

خوردن انجیر

استفاده از انجیر برای کم خونی بسیار مفید است. انجیر حاوی عناصر مهم مانند ویتامین ب 12، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم است که کمبود خون را از بین می برد. همچنین در کنترل فشار خون سودمند است.

اسفناج

اسفناج جز سبزیجات برگدار بسیار مغذی است، که از کم خونی پیشگیری می کند. اسفناج حاوی ویتامین آ، ب 9، ای و ث است، علاوه بر این حاوی آهن، فیبر و بتاکاروتن است که کمبود خون را از بین می برد. یک فنجان اسفناج بخار پز حاوی 3.2 میلی گرم آهن است. بنابراین از اسفناج برای محافظت در برابر کم خونی استفاده کنید.

گوجه فرنگی

ویتامین ث به وفور در گوجه فرنگی یافت می شود. علاوه بر این، حاوی بتاکاروتن و ویتامین ای است که کمبود آهن را از بین می برد. علاوه بر سالاد، گوجه فرنگی را در غذاها و سوپ استفاده کنید.

 

همچنین بخوانید: درمان کم خونی با درخت کاج وحشی

 

تخم مرغ

تخم مرغ غنی از پروتئین است، همچنین، به واسطه آنتی اکسیدان های مفید در بدن، به از بین بردن کمبود آهن و محافظت از بدن در برابر بیماری ها کمک می کند. یک تخم مرغ بزرگ شامل 1 گرم آهن است که کمبود خون را از بین می برد. با اضافه کردن تخم مرغ در صبحانه، کمبود خون را درمان کنید.

انار

در میوه انار ویتامین ث و آهن به فراوانی یافت می شود. با مصرف انار، گردش خون در بدن افزایش می یابد و همچنین به درمان کم خونی کمک می کند. علاوه بر این، انار ضعف و خستگی را از بین می برد.

بادام

آهن به طور گسترده در بادام یافت می شود. بنابراین اگر شما روزی یک مشت بادام بخورید، بدن 6 درصد آهن کاهش یافته اش را بازیابی می کند. این باعث می شود که بدن انرژی بالایی به دست آورد.

ماهی

خوردن ماهی باعث کاهش میزان کم خونی در بدن می شود. ماهی علاوه بر اسیدهای چرب امگا 3، سرشار از آهن است که به مبارزه با کم خونی کمک می کند. اگر شما ماهی مصرف می کنید، بدن شما مقدار زیادی پروتئین همراه با آهن دریافت می کند.

انواع میوه و سبزیجات

پزشکان به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می کنند که مقدار زیادی میوه و سبزیجات سبز بخورند. با خوردن میوه ها مانند خرما، هندوانه، سیب، انگور، و غیره خون به سرعت در بدن افزایش می یابد و مشکل کم خونی بر طرف می شود.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

معجون خون ساز را با خواص درمان کم خونی، تامین هموگلوبین خون، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

 
توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0