توری و خواصش را بدانیم

2723 بازدید
01 مهر 97
سمانه

با توری و خواصش آشنا شوید.

به فارسی در ایران توری گفته می شود. توری به شکل درختچه یا بوته بزرگی است و به طور کلی خیلی به آفتاب احتیاج دارد که ساقه های چوبی آن برسد والا گل نمی دهد. برگ های آن متناوب و در بعضی قسمت ها متقابل، سبز مایل به قهوه ای و بیضی نوک تیز گل های آن به شکل گروهی و زیبا در انتهای شاخه گل دهنده به رنگ ارغوانی یا قرمز تیره در تابستان ظاهر می شود. تکثیر آن از طریق قلمه صورت می گیرد در پاییز برگ های آن سرخ رنگ می شود.

این درختچه در هند انتشار دارد و بومی آسیای حاره و چین است در سایر مناطق عالم پرورش داده می شود. در ایران در باغ ها و گل کاری ها از نظر زینتی کاشته می شود.

توری و خواصش را بدانیم

توری و خواصش را بدانیم

خواص و کاربرد توری

در هند از پوست درخت و گل ها و برگ های آن به عنوان مسهل قوی که مدفوع را با مقدار زیادی آب دفع می کند استفاده می شود. در چین از گرد پوست ساقه های درختچه برای بند آوردن خون استفاده می شود و جوشانده نسبتا غلیظ آن را برای شستن آبسه ها و زخم ها به کار می برند. از جوشانده گل های توری به صورت سوپ و آش برای معالجه روماتیسم و جراحت های داخلی و در موارد خونریزی رحم می خورند، در هند و چین از برگ ها و گل ها و پوست درخت به عنوان مسهل و از ریشه های آن به عنوان قابض استفاده می شود.

این گیاه به صورت درختچه ای است با برگ های متقابل بدون دم برگ، دراز و کامل و نوک تیز، روی برگ ها بدون کرک و پشت برگ ها پوشیده از کرک های پنبه ای سفید است. گل های آن منفرد و در انتهای شاخه گل دهنده ظاهر می شود از نظر ترکیبات شیمیایی در گیاه تانن و یک ماده رنگی قرمز یافت می شود.

 

همچنین بخوانید: چگونه هم مسیر زندگی باشیم !

 

در هند از گل های خشک گیاه به عنوان قابض برای معالجه اسهال خونی و در موارد ترشحات مفرط و زیاده بر حد عادت ماهیانه می خورند. به علاوه در مورد اختلالات کبد و همچنین در ناراحتی های بواسیر تجویز می شود. این دارو از داروهای محرکی است که در موارد حاملگی نیز خوردن آن بدون خطر است و آن را زیر نظر پزشک می توان مصرف نمود.

در اندونزی سر شاخه های میوه دار گیاه را به صورت زغال در آورده و گرد آن را به عنوان یک گرد قابض روی زخم ها می ریزند که التیام داده و به هم می آورد و به علاوه روی بند ناف نوزاد می ریزند. از گل ها و برگ ها و میوه های گیاه به عنوان قابض، برای معالجه اسهال خونی و بیماری اسپرو (بیماری سلیاک یا اسپروی سلیاک یک اختلال خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی – ارثی است) و به عنوان یک داروی مدر بر ضد روماتیسم و همچنین داروی مفیدی برای کنترل سختی ادرار و قطره قطره ادرار کردن و ادرار خونی تجویز می شود. در ویتنام شمالی از قسمت های مختلف گیاه به عنوان سم ماهی در موارد صید ماهی استفاده می شود.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

معجون شب ادراری را با خواص جلوگیری از بی اختیاری ادرار، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0