درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

2736 بازدید
11 آبان 00
مروارید

درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

گواتر یک مشکل سلامتی است که به دلیل دریافت نکردن مقادیر کافی ید ایجاد می شود و نیاز به درمان دارد و برخی از گیاهان می توانند به درمان آن کمک کنند. این مقاله درمورد درمان گواتر و 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر می باشد، با ما همراه باشید؛

 

درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

 

10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

1. سیر

خوردن سیر حداقل سه بار در هفته به ارتقای سلامت تیروئید و جلوگیری از پیشرفت گواتر کمک می کند.

2. جلبک دریایی

جلبک دریایی سرشار از ید است و به افزایش فعالیت غده تیروئید و جلوگیری از ایجاد گواتر کمک می کند.

3. سرکه سیب

سرکه‌ سیب اسیدی است، و pH بدن را به تعادل می رساند. در نتیجه بدن را سم زدایی کرده و همین امر مستقیما به جذب ید و کاهش ورم تیروئيد بسیار کمک می‌کند. می توانید عسل و سرکه‌ سیب را با آب گرم مخلوط کرده و بنوشید، ترجیحا ناشتا مصرف شود. روزانه این کار را تکرار کنید.

4. روغن کرچک

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی بوده و به کاهش ورم غده‌ی تیروئيد کمک می کند. گردن را به آرامی با این روغن ماساژ بدهید. این روغن باید یک شب روی پوست باقی بماند. هر شب، پیش از خواب این کار را تکرار کنید.

 

همچنین بخوانید: بیماری گواتر چیست؟

 

5. روغن نارگیل

روغن نارگیل سرشار از اسید اوریک می باشد و وقتی آن را مصرف می‌کنید، این اسید به مونولورین تبدیل ‌شده، که دارای خواص ضد میکروبی است. متابولیسم بدن را تحریک ‌کرده، و می تواند به جذب بهتر ید از رژیم غذایی کمک کند. همچنین، روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی است و ورم غده‌ی تیروئيد را کاهش می دهد. مقداری از روغن نارگیل را به رژيم غذایی روزانه‌ اضافه کنید. می‌توانید آن را درون اسموتی‌ها، نوشیدنی‌های داغ، و … بریزید و یا از آن برای آشپزی استفاده کنید.

6. خاک رس بنتونیت

خاک رس بنتونیت می‌تواند به درمان گواتر کمک می کند. این یک خاکی طبیعی است که به کاهش ورم و مکیدن مواد سمی کمک می‌کند. با افزودن آب به پودر خاک رس گل درست کرده و آن را خوب ترکیب کنید. آن را روی گردن بمالید و بگذارید بماند تا خشک شود. سپس آن را با آب خالی بشویید.

7. آب‌ تره (علف چشمه)

آب تره را با آب کوبیده و یک خمیر غلیظ درست کنید. این خمیر را روی گردن‌ بمالید و بگذارید حدود 20 دقیقه بماند سپس آن را کاملا آبکشی کنید. همچنین می‌توانید حدودا 2 قاشق غذاخوری آب تره‌ی خرد شده به یک لیوان آب اضافه کرده و بنوشید.

 

همچنین بخوانید: علل، علائم و راه های درمان بیماری هیپوتیروئیدی (کم کاری تیروئید)

 

سایر درمان های گواتر

درمان گواتر به اندازه گواتر، علائم، علائم و علت آن بستگی دارد.این درمان ها عبارتند از:

8. داروها

برخی از داروها برای افراد مبتلا به کم کاری تیروئید تجویز می شود، مانند: لووتیروکسین که علایم کم کاری تیروئید را درمان می کند، علاوه بر کاهش ترشح هورمون محرک تیروئید از غده هیپوفیز، اندازه غده تیروئید را نیز کاهش می دهد.

9. عمل جراحی

تیروئیدکتومی کامل یا جزئی، گزینه ای است که غده تیروئید باعث مشکل در تنفس یا بلع می شود یا در برخی موارد مانند موارد گواتر ندولر که باعث پرکاری تیروئید می شود و شایان ذکر است که جراحی یک درمان برای سرطان تیروئید است.

10. ید رادیواکتیو

از ید رادیواکتیو برای درمان پرکاری تیروئید استفاده می شود، به صورت خوراکی مصرف می شود و از طریق جریان خون به غده تیروئید می رسد و به تخریب سلول های تیروئید کمک می کند و درمان با آن منجر به کاهش اندازه غده تیروئید می شود و ممکن است در نهایت منجر به مهار فعالیت تیروئید شود.

 

درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

درمان گواتر / 10 درمان خانگی و دارویی برای گواتر

 

عملکرد تیروئید

غده تیروئید وظایف زیادی دارد، از جمله:

  • تاثیر بر سنتز پروتئین درون سلولی و انتقال الکتریکی
  • تاثیر بر فرآیندهای ذهنی و منظم بودن قاعدگی
  • بهبود فعالیت عضلات و قلب
  • تنظیم رشد در کودکان
  • کمک به تبدیل غذا به انرژی
  • افزایش ترشح آب معده و بهبود متابولیسم چربی
  • کمک به تبدیل بتا کاروتن به ویتامین آ
  • تسریع ترمیم استخوان

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

دانه چشوم را با خواص تنظیم کننده تیروئید، دفع سنگ کلیه و مثانه، خواب آور، درمانگر امراض چشم، دفع کننده کرمک، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

 

 

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. کمالی
    12 آبان 1400

    عالی بود

0