topNotif

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

2279 بازدید
07 آذر 01
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 12 آذر 1401

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

آلرژی غذایی چیست؟

آلرژی غذایی زمانی است که سیستم ایمنی بدن به طور غیرعادی به غذاهای خاص، واکنش نشان می دهد. اگرچه واکنش های آلرژیک اغلب خفیف هستند، اما می توانند بسیار جدی باشند.

علائم آلرژی غذایی می تواند نواحی مختلف بدن را به طور همزمان تحت تاثیر قرار دهد. برخی از علائم رایج عبارتند از:

  • احساس خارش در داخل دهان، گلو یا گوش
  • بثورات قرمز خارش دار برجسته (کهیر)
  • تورم صورت، اطراف چشم ها، لب ها، زبان و سقف دهان (آنژیوادم)
  • استفراغ

چه چیزی باعث آلرژی غذایی می شود؟

آلرژی غذایی زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی – دفاع بدن در برابر عفونت – به اشتباه پروتئین های موجود در غذا را به عنوان یک تهدید تلقی کند. در نتیجه تعدادی از مواد شیمیایی آزاد می شود. این مواد شیمیایی هستند که باعث بروز علائم یک واکنش آلرژیک می شوند.

تقریباً هر غذایی می تواند باعث واکنش آلرژیک شود، اما غذاهای خاصی وجود دارند که مسئول اکثر آلرژی های غذایی هستند.

غذاهایی که بیشتر باعث ایجاد واکنش آلرژیک می شوند عبارتند از:

  • شیر
  • تخم مرغ
  • بادام زمینی
  • آجیل درختی
  • ماهی
  • صدف
  • مقداری میوه و سبزیجات

اکثر کودکانی که آلرژی غذایی دارند در دوران نوزادی اگزما را تجربه خواهند کرد. هر چه اگزمای کودک بدتر باشد و زودتر شروع شود، احتمال ابتلا به آلرژی غذایی در او بیشتر می شود.

هنوز ناشناخته است که چرا افراد به مواد غذایی آلرژی دارند، اگرچه آنها اغلب شرایط آلرژیک دیگری مانند آسم، تب یونجه و اگزما دارند.

  • اکثر آلرژی های غذایی بر کودکان کوچکتر زیر 3 سال تأثیر می گذارد.
  • اکثر کودکانی که در اوایل زندگی به شیر، تخم مرغ، سویا و گندم آلرژی غذایی دارند، با شروع مدرسه از آن آلرژی ها خلاص می شوند.
  • آلرژی به بادام زمینی معمولا طولانی تر است.
  • آلرژی های غذایی که در بزرگسالی ایجاد می شوند یا تا بزرگسالی ادامه می یابند، احتمالاً آلرژی مادام العمر هستند.
  • به دلایلی که مشخص نیست، میزان آلرژی های غذایی در 20 سال گذشته به شدت افزایش یافته است.

درمان های خانگی برای آلرژی های غذایی

در حالی که در مورد آلرژی های غذایی شدید باید با پزشک مشورت کنید، بسیاری از درمان های خانگی برای آلرژی غذایی می تواند برای میلیون ها نفر موثر و آسان باشد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا بررسی کنیم:

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

  1. رژیم های حذفی

بهترین روش برای درمان آلرژی غذایی این است که از مصرف مواد غذایی حساسیت زا به طور کامل خودداری کنید. تعدادی از رژیم های غذایی حذفی وجود دارد که می تواند موثر باشد، اما مهم است که اشتباه نکنید، به خصوص اگر مطمئن نیستید که چه چیزی باعث واکنش منفی شما می شود.

  • آنچه را که به مدت 2 تا 4 هفته می خورید، با جزئیات هر وعده غذایی، همراه با ثبت هرگونه واکنشی که ممکن است در طول مسیر تجربه کنید، یادداشت کنید.
  • سپس به آرامی شروع به حذف برخی غذاها (یک در یک بار) از رژیم غذایی خود به مدت 1 تا 2 هفته در یک زمان کنید و هرگونه تغییر در واکنش های بدن خود را کنترل کنید.
  • در آن مرحله، اگر شک دارید که حذف یک غذا از رژیم غذایی باعث بهبودی شده است، باید شک خود را دوباره بررسی کنید و آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید (دو بار در روز).
  • پس از بازگشت علائم، می توانید با خیال راحت تأیید کنید که اینها غذاهای محرک شما هستند.
  • این کار را به طور مکرر انجام دهید تا زمانی که تمام حساسیت های غذایی بالقوه خود را شناسایی کنید.
  1. اسید معده را افزایش دهید

دلیل اینکه پروتئین های “خارجی” به بدن راه می یابند و متعاقباً باعث پاسخ ایمنی می شوند این است که اسید کافی در معده برای تجزیه صحیح غذا وجود ندارد. کمبود چیزی مانند اسید کلریدریک می تواند توانایی های گوارشی بدن را به خطر بیندازد. بنابراین، افزایش مقدار اسید معده برای از بین بردن آلرژی غذایی ضروری است. بتائین هیدروکلراید توسط برخی پزشکان به‌عنوان منبع مکمل اسید هیدروکلریک برای افرادی که کمبود تولید اسید معده دارند (هیپوکلرهیدریا) توصیه می‌شود.

  1. موز

موز در تسکین علائم واکنش های آلرژیک به غذا بسیار خوب است. موز بثورات پوستی و ناراحتی معده را کاهش می دهد و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می کند. بنابراین، خوردن موز به اندازه کافی آلرژی غذایی را درمان نمی کند، اما شدت یا احتمال واکنش های آلرژیک بیش از حد جدی را کاهش می دهد.

  1. زغال چوب فعال

استفاده از زغال فعال به مقابله با اثرات واکنش های آلرژیک با شکستن پروتئین ها و کمک به حرکت بدون توجه آنها در سیستم گوارش کمک می کند. می توان آن را با آب مخلوط کرد یا از محلول آب شیرین برای تنظیم سیستم گوارش استفاده کرد. برای موثر بودن به مقدار مناسبی، حدود 60 گرم نیاز دارید.

 

همچنین بخوانید: درمان تب یونجه با 12 روش خانگی

 

  1. ویتامین سی

ویتامین C اغلب با بهبود سلامت سیستم ایمنی مرتبط است که ممکن است تحت تأثیر یک واکنش آلرژیک قرار گیرد. با این حال، همانطور که گفته شد، مطمئن شوید که به هیچ یک از میوه‌ها و سبزیجاتی که سیستم خود را تقویت می‌کنید، حساسیت ندارید، زیرا این امر می‌تواند برای کل فرآیند مضر باشد.

  1. روغن کرچک

روغن کرچک معده شما را می پوشاند و اثرات شدید واکنش آلرژیک به غذایی که می خورید را کاهش می دهد. هر روز صبح با معده خالی مقدار کمی روغن کرچک (یک فنجان آب با 5-10 قطره روغن کرچک) بنوشید.

  1. غذاهای غنی از ویتامین E

ویتامین E به عنوان داروی ضد حساسیت شناخته شده است و می تواند قدرت سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، بنابراین پروتئین های قابل قبول را به اشتباه به عنوان مواد خطرناک “خارجی” تشخیص نمی دهد. برخی از غذاهای غنی از ویتامین E عبارتند از: توفو، اسفناج، بادام، تخمه آفتابگردان، آووکادو، میگو، قزل آلای رنگین کمان، روغن زیتون و کلم بروکلی.

  1. روغن بذر کتان و اسید پانتوتنیک

روغن بذر کتان در تقویت رفتار ضد حساسیت بدن بسیار موثر است. این سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهد و تحمل سیستم های بدن را در برابر انواع مختلفی از پروتئین ها و مواد غذایی بهبود می بخشد. اسید پانتوتنیک یکی دیگر از عناصر بسیار مهم در فعالیت ضد حساسیت است، اما با نام دیگری، ویتامین B5 نیز شناخته می شود. برخی از بهترین مواد غذایی برای ویتامین B5 عبارتند از قارچ، ماهی روغنی (قزل آلا)، پنیر، تخم مرغ، آووکادو، گوشت گاو، گوساله، گوشت خوک، مرغ و سیب زمینی شیرین.

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

12 درمان خانگی مفید برای آلرژی غذایی

  1. لیموترش

آب لیموترش وقتی با مقداری عسل به آب اضافه شود، می تواند به عنوان یک ماده سم زدایی قوی در بدن عمل کند. اگر این مخلوط را برای چند هفته بنوشید، می تواند سموم را از سیستم شما دفع کند. اینها انواع سمومی هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن شما را گیج کنند و باعث ایجاد این مشکلات در هضم پروتئین شما شوند.

  1. طب سوزنی

طب سوزنی روش بسیار خوبی برای بازگرداندن تعادل طبیعی بدن و همچنین عملکردهای متابولیک و پاسخ های سیستم ایمنی است. بهترین بخش استفاده از طب سوزنی این است که هیچ عارضه جانبی ندارد و شما می توانید به ده ها بیماری بالقوه دیگر کمک کنید. استفاده از یک متخصص طب سوزنی آموزش دیده، به ویژه فردی که به طور خاص در مورد آلرژی های غذایی آگاه است، همیشه برای بهترین نتایج توصیه می شود.

  1. یوگا

آساناهای مختلف یوگا مستقیماً با کاهش واکنش های آلرژیک در بدن و حساسیت خاص معده های بیش از حد ظریف مرتبط است. مانند طب سوزنی، استفاده از یک مربی آموزش دیده یوگا اغلب انتخاب بهتری نسبت به انجام آن ها به تنهایی است، حداقل در ابتدا.

  1. آب هویج و آب خیار

این مخلوط یک درمان بسیار موثر برای آلرژی های غذایی است. اجزای ضد حساسیت در هر دوی این آب سبزیجات، آنها را به انتخابی هوشمندانه برای مسائل آلرژی غذایی شما تبدیل می کند. در حالی که این درمان های خانگی می تواند به مشکلات شما کمک کند، آلرژی غذایی می تواند بسیار شدید و حتی کشنده باشد. شما باید با یک متخصص آلرژی صحبت کنید تا بتوانید تمام اطلاعات مربوط به وضعیت خود را دریافت کنید. بسته به شدت آلرژی، اجتناب از غذا به طور کامل احتمالا عاقلانه ترین انتخاب است. مثل همیشه، پیشگیری بهتر از درمان است.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

روغن کرچک را با خواص درمان یبوست و تسکین دل درد، تسکین درد آرتروز و درد زانو، رشد مژه ها، درمان کهیر و جوش سرسیاه و …، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

3
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0