topNotif

بیماری های گیاه دیفن باخیا و روش های تشخیص و درمان آن

2993 بازدید
28 فروردین 01
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 28 فروردین 1401

بیماری های گیاه دیفن باخیا و روش های تشخیص و درمان آن

سلام دوستان و همراهان عزیز و بزرگوار، امروز با هم به شناخت مشکلات و بیماری های گیاه دیفن باخیا می پردازیم، تا با کمک هم بتوانیم گیاهی شاداب و سرحالی داشته باشیم، پس با ما همراه باشید.

قبل از اینکه شما را با بیماری های گیاه دیفن باخیا و روش های تشخیص و درمان آن آشنا کنیم، بهتر است بدانید که گیاه دیفن باخیا، گیاه سمی است. پس اگر فرزند کوچک درمنزل دارید یا حیوان خانگی نگهداری می کنید این گیاه رو خریداری نکنید، و یا خیلی مراقب باشید، چون سم این گیاه باعث مسمومیت و حتی فلجی می شود.

 

بیماری های گیاه دیفن باخیا

بیماری های گیاه دیفن باخیا

 

بیماری های گیاه دیفن باخیا

علت زرد شدن برگ دیفن باخیا

از جمله بیماری های رایج این گیاه که در اکثر گیاهان مشترک است، قارچی شدن گیاه است. اگر برگ گیاه ما زرد و قهوه ای آبدار باشد، در اثر آبیاری زیاد یا نامنظم گیاه قارچی شده است. آبیاری گیاه رو متوقف کنیم، و در چند نوبت گیاه رو با قارچ کش آبیاری می کنیم. یعنی بجای آبیاری به گیاه درسه نوبت، و به فاصله چند روز قارچ کش می دهیم.

آفت های گیاه دیفن باخیا

شپشک آرد آلود:

آفت سفید رنگی است که شبیه پنبه و آردی است و در زیر برگها و ساقه ها به گیاه می چسبد و از شیره گیاه می نوشد تا گیاه رو به نابودی بکشاند. اگر با این آفت موزی مواجه شدید ابتدا گیاه رو از بقیه گیاهان جدا کنید، چون این بیماری به سایر گیاهان سرایت میکند، سپس شپشک ها را از گیاه پاک میکنیم.

برای درمان پنبه یا گوش پاکن رو به الکل و آب صابون آغشته کرده به آرامی و صبر و حوصله آفت ها رو ازگیاه بر می داریم، اگر آلودگی زیاد بود و با الکل آب صابون مشکل حل نشد، گیاه رو با سم دیازیون در چند نوبت سم پاشی می کنیم.

کنه قرمز رنگ:

این آفت باعث زردی و آلوده شدن گیاه می شود، گیاه رو با سم کنه کش سمپاشی می کنیم، سعی کنید سمپاشی را در فضای باز و صبح زود یا هنگام عصر انجام دهید تا آفتاب روی برگهای گیاه نتابد که باعث سوختگی می شود.

 

همچنین بخوانید:  علت برگ ریزی گل بنجامین بعد از خرید چیست؟ + راهکاری درمان

 

علت کوچک شدن برگ دیفن باخیا

کوچک ماندن برگ های گیاه می تواند بر اثر کمبود نور و یا حتی خاک فقیر گیاه باشد، علت رو بررسی میکنیم:

  • اگر گیاه نور کمی دریافت می کند به جای پر نورتری می بریم.
  • اگر علت بعدی فقیر بودن خاک گیاه است، پس خاک رو به وسیله کود غنی می کنیم. شش ماهه سال هر ماه کود مورد نیازش رو بهش می دهیم. و در اول بهار خاک گیاه رو عوض میکنیم؛ این گیاه نیازمند خاک سبک و مغذی است. (خاک برگ پیت ماس و کمی پرلیت)

علت رنگ پریدگی و یا سفیدی گیاه دیفن باخیا :

علت رنگ پریدگی و یا سفید شدن گیاه می تواند نور زیاد باشد، پس برای درمان، گیاه رو به مکان کم نور تری منتقل می کنیم، و اگر مشکل حل نشد، گیاه دچار کمبود مواد مغذی است، پس خاک گیاه رو عوض کرده و یا به گیاه کود می دهیم.

خشک شدن و ریختن برگ ها :

علت آن گرمی بیش ازحد دما و کمبود رطوبت محیط اطراف گیاه و یا حتی آبیاری کم است. برای رفع این شرایط، هوای اطراف گیاه رو خنک کرده و غبارپاشی می کنیم؛ و به آبیاری هم نظم بیشتری می بخشیم، یادمان باشد در فصل گرمای تابستان گیاهان نیاز به آبیاری بیشتری هستند.

لکه های ریز و حالت سوختیگی :

علت آن غبارپاشی در هوای گرم و نور زیاد است، فراموش نکنید گیاهانی که نیازمند غبار پاشی هستند، باید غبار پاشی در وقت مناسب باشد؛ صبح زود و عصر و هنگامی که گیاه تهویه مناسبی دارد، بهترین زمان غبارپاشی می باشد.

امیدوارم با مطالبی که گفته شد بتوانید مشکلات گیاهان عزیزتون رو درمان کنید و گیاهان شاداب و سرحالی داشته باشید.

مراقب خودتون و گیاهان عزیزتون باشید؛ روز وروزگاران برشما خوش باد.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

تاتوره را با خواص تسکین دردهای عادت ماهانه، ضد نفخ، تسکین آسم، رفع شوره سر، التیام زخم ها، کاهش درد مقعد و بواسیر، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

11
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0