خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

14473 بازدید
28 فروردین 98
بهاره
,

آشنایی با خواص روغن رزماری برای پوست و روش استفاده از آن

روغن رزماری (Rosemary Oil) یکی از اسانس های ضروری برای پوست، مخصوصا پوست های چرب است که حاوی مواد ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است. این روغن ترشح چربی پوست را کنترل می کند و ظاهر پوست را بهبود می بخشد. همچنین در از بین بردن انواع جوش ها کمک می کند و برای بسته شدن منافذ باز پوست بسیار موثر است. این روغن حاوی مواد مرطوب کننده طبیعی است و می تواند برای نرم کردن پوست استفاده شود. علاوه بر این، دارای خاصیت لایه برداری است و با از بین بردن سلول های مرده پوست توانایی پاکسازی و افزایش رطوبت پوست را نیز دارا می باشد. این روغن سبب افزایش جریان خون در پوست شده و به تولید بازسازی سلول های آسیب دیده نیز کمک می کند. حال در ادامه این مقاله با خواص بیشتر روغن رزماری برای پوست آشنا شوید.

 

خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

 

خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

رزماری یکی از بهترین گیاهان برای همه انواع پوست ها، مخصوصا برای پوست های چرب است. روغن آن توانایی پاک کنندگی قوی دارد و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین ب 6، کلسیم، آهن، منگنز می باشد. به همین علت علاوه بر تغذیه و حفظ سلامت پوست، بسیاری از مشکلات پوستی را نیز بر طرف می کند. خواص جادویی روغن رزماری برای پوست عبارتند از:

درمان جوش

 روغن رزماری یکی از اسانس های ضروری برای مراقبت از پوست های چرب است و حاوی خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است. همچنین نقش موثری در پاکسازی پوست و انواع مختلف جوش مانند جوش های سر سیاه و سر سفید دارد. روغن رزماری همچنین قرمزی و تورم پوست را کاهش می دهد و می تواند در درمان جای جوش ها و زخم ها استفاده شود. بدین منظور می توانید از این روغن به طور مرتب برای ماساژ مکان های آلوده استفاده کرده تا بهترین نتایج را به دست آورید.

درمان آکنه

این روغن حاوی خواص ضد باکتریایی است و به عنوان یک پاک کننده قوی برای پوست شناخته شده است. روغن رزماری به دلیل کنترل سطح چربی پوست، مانع از بسته شدن منافذ پوست شده و از بروز آکنه جلوگیری می کند. همچنین، این روغن به درمان بیماری پوست های چرب، لکه های پوستی، درمان جوش های غرور جوانی کمک می کند. برای درمان انواع جوش ها و آکنه، به کمک چند قطره روغن رزماری، پوست خود را به آرامی به مدت یک دقیقه ماساژ دهید. بعد از گذشت 5 تا 10 دقیقه، پوست خود را با یک حوله گرم و مرطوب پاک کنید.

 

همچنین بخوانید:  روش استفاده از روغن زیتون برای درمان سریع آکنه

 

کاهش ابتلا به سرطان پوست

روغن رزماری به کاهش بروز سرطان پوست کمک می کند، سلول های سرطانی را مهار می کند و مانع تکثیر آن می شود. بر اساس آزمایشات انجام شده بر روی موش های آزمایشگاهی، مشخص شد که عصاره رزماری، از گسترش سرطان پوست جلوگیری می کند. از آنجایی که روغن رزماری حاوی آنتی اکسیدان های فراوانی است، می تواند سلول های پوست را در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند، درنتیجه به غیر از مهار سلول های سرطانی از بروز آن در بدن نیز جلوگیری می کند.

جوان سازی پوست

ماساژ پوست با مقدار مناسب روغن رزماری سبب افزایش گردش خون در پوست شده و به ترشح کلاژن در پوست کمک می کند. در نتیجه، منجر به تولید سلول های جدید و بازسازی بافت های آسیب دیده پوست شده و باعث حفظ سلامت و جوانسازی پوست می شود. همچنین، واکنش هیدراتاسیون (آبرسانی) به پوست را نیز افزایش می دهد.

مبارزه با پیری

این روغن سبب کاهش نشانه های پیری پوست می شود. روغن رزماری سرشار از آنتی اکسیدان های فراوان است که پوست را در برابر آسیب رادیکال های آزاد مصون نگاه می دارد. همچنین، باعث ایجاد انعطاف پذیری پوست می شود، زیرا رشد و فعالیت بیولوژیکی سلول ها را کاهش داده، در نتیجه چین و چروک ها و خطوط ریز پوستی نیز کاهش می یابند. این روغن علاوه بر از بین بردن چین و چروک ها، به درمان لکه های پوستی، زخم ها، افتادگی پوست و همچنین پف زیر چشم کمک می کند.

 

خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

 

درمان بیماری های پوستی

روغن رزماری به دلیل خواص ضد التهابی، ضد عفونی و ضد قارچی که دارد، باعث کاهش التهاب و حساسیت های پوستی می شود. همچنین از بروز عفونت های پوستی و بیماری های مزمن پوستی مانند پسوریازیس، اگزما و درماتیت جلوگیری می کند.

درمان سلولیت

ماساژ پوست با این روغن، گردش خون را در پوست بهبود می بخشد و باعث از بین بردن سلولیت و چربی های انباشته شده در زیر پوست می شود. برای این کار، دو قطره روغن رزماری، دو قطره روغن رازیانه و سه قاشق چای خوری روغن بادام یا روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. شما می توانید برای درمان سلولیت روزانه مقداری از این ترکیب را روی موضع ماساژ دهید.

مفید برای ترک های پوستی

همان طور که در بالا اشاره شد، روغن رزماری یکی از بهترین انواع روغن های ضروری است که سبب تولید کلاژن می شود و توانایی بازسازی پوست های آسیب دیده را دارد. به همین علت، برای از بین بردن ترک های پوستی بهترین انتخاب می باشد. برای کاهش و یا پیشگیری از ترک های پوستی ناشی از بارداری یا کاهش وزن، پوست خود را با مقدار مناسبی از این روغن به طور مرتب و روزانه ماساژ دهید.

رفع خشکی و ترک پا

بعضی از افراد به دلیل ایستادگی یا پیاده روی، برای مدت طولانی دچار خشکی و ترک پا می شوند. اسانس رزماری به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای درمان این مشکل بسیار موثر است. به منظور رفع خشکی پاها، سه قاشق غذا خوری بی کربنات سدیم (جوش شیرین) و حدود 5 تا 10 قطره روغن رزماری را به مقداری آب اضافه کنید. سپس، پاهای خود را به مدت ده دقیقه در آن آب قرار داده و بعد از آن به خوبی خشک کنید. این دستور العمل علاوه بر کاهش زبری پا، به رفع خستگی پاها نیز کمک می کند.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

روغن رزماری را با خواص مرطوب کننده طبيعي پوست، درمان ریزش مو، رشد مژه و ابرو، درمان شوره سر،مفید برای ماساژ و ریلکسیشن، مسکن دردهای عضلانی، منبع ویتامین ای، ضد چروک پوست و جوان سازي صورت، درمان پوست خشک صورت، درمان جوش صورت، درمان ترک بارداری، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

6
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناشناس
    15 خرداد 1402

    سلام کسی استفاده کرده ؟نتیجه گرفته؟لطفا جواب بدید؟

    • ناشناس
      22 شهریور 1402

      من از اول شهریور شروع به استفاده کردم عالی بود هر روز به آرامی مالش دادم به طرف بالا اصلاا افتادگی پوست عالی شد چند نفر گفتن بوتاکس کردی

  2. :-)
    17 خرداد 1401

    ممنون از اطلاعاتتون مفید بود

    • عطارک
      17 خرداد 1401

      درود بر شما

      از توجه شما ممنون و سپاسگزاریم

      شاد و پیروز باشید????

  3. ناشناس
    10 اردیبهشت 1401

    سپاس از توضيحات مفيدتان

    • عطارک
      12 اردیبهشت 1401

      درود بر شما

      از توجه شما سپاسگزاریم

      شاد و پیروز باشید.

0