چه کسی بیش از حد کار می کند؟

1320 بازدید
02 آبان 97
سمانه

چه کسی بیش از حد کار می کند؟

کسی که غالبا احساس می کند مجبور به کار کردن، تلاش و به دست آوردن است و هیچ گاه قادر نیست به استقبال آسایش برود. یک چنین فرد پر کاری ممکن است یک مدیر اجرایی باشد که تمام روزهای هفته هر روز به مدت 16 ساعت کار می کند. یا از جمله والدینی باشید که همین مقدار وقت را برای تربیت فرزندانش صرف می کند. در هر حال شغل چنین شخصی هر چه باشد همواره احساس می کند کاری برای انجام دادن وجود دارد. این افراد احساس می کنند اگر کاری انجام ندهند فردی تنبل و گناهکار هستند. کسی که بیش از حد کار می کند ارزش وجودی خود را در کار و در به دست آوردن می جوید. بدون کار کردن اعتماد به نفس ایشان از بین می رود و احساس بی ارزشی می کند.

چه کسی بیش از حد کار می کند؟

چه کسی بیش از حد کار می کند؟

آیا پر کاری اشکالی دارد؟

در این خصوص سه مسئله وجود دارد. اولین این است که اگر کار تمام شود چه می کنید؟ اگر بیمار شوید، کار خود را از دست بدهید و یا دیگر به شما احتیاجی نباشد کار کردن نیز به پایان می رسد. اگر احساسی که نسبت به ارزش وجودی خود دارید از کار کردن حاصل شود در این صورت به طور ناگهانی ارزش خود را از دست خواهید داد.

شکست مشکل دوم فردی است که همواره در صدد به دست آوردن چیزی است. اگر حرکت شما از به دست آوردن یک چیز به چیز دیگر باشد و همواره به موفقیت هایی دست یابید و همین طور به پیش بروید سرانجام روزی خواهد رسید که دیگر نمی توانید پیشرفت کنید و آن هنگامی است که توانایی بیشتری برای پیشرفت ندارید. در این شکل دیر یا زود شکست خواهید خورد. اگر دست یافتن احساس ارزشمندی شما را تعیین کند، پس با روی دادن اولین شکست اعتماد به نفس شما راه سراشیبی را خواهد پیمود.

آخرین مشکلی که یک پر کار حرفه ای با آن رو به روست تناقضی است که در کمال گرایی وجود دارد. برای به دست آوردن باید متحمل شکست نیز شد. برای دستیابی به یک چیز نباید در همه زمینه ها موفق بود.

 

همچنین بخوانید: مهارت های مرتبط با مشاغل

 

سه دلیل خوب برای کار کردن

مشکل اساسی یک پر کار حرفه ای این اعتقاد است که ارزش وجود او ناشی از کاری است که انجام می دهد. شما ممکن است درگیر این اعتقاد باشید که در صورت بیشتر کار کردن یا به دست آوردن چیزهای بیشتر شخص بهتری هستید.

برای لحظه ای این فرض را در نظر بگیرید که اگر ارزش شخص ناشی از چیزهایی باشد که که او به دست می آورد پس آیا مجرمی را که همواره در صدد فرار از دست قانون است می توان شخص خوبی دانست؟ مشکل یک پر کار حرفه ای آن است که ابتدا باید خود را همانطور که هست بپذیرد، در نتیجه پذیرش خویشتن می تواند تصمیم به کار و تلاش بگیرید.

مادیات، اولین دلیل برای کار کردن کسب درآمد است. همه انسان ها برای زندگی کردن به خوراک، پوشاک و مسکن نیاز دارند و تمام این ها با پول قابل دستیابی است. علاوه بر نیازهای اولیه برای چیزهای دیگری همچون سفر، استفاده از تعطیلات و … نیز به پول احتیاج هست.

دوستان و خانواده، دلیل دوم کار کردن متوجه جنبه اجتماعی وجود ما است که همواره در ارتباط با یکدیگر هستیم و در این ارتباط ها شکل می گیریم. برای حفظ ارتباطات خانوادگی و دوستی احتیاج به کار کردن داریم. برای بزرگ کردن کودکان، توجه به پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و… به شغل و پیشه نیاز داریم.

کسب لذت، دلیل سوم برای کار کردن آن است که مشغول به انجام کاری شدن می تواند لذت بخش باشد. شرکت کردن در زندگی و فعالیت اجتماعی می تواند ارضا کننده باشد و این جدای از درگیری های معمولی شغلی است. در این خصوص نکته مهمی را باید به خاطر داشت و آن این که احساس رضایت از خوب انجام دادن یک کار مشابه حالتی نیست که در آن میزان اعتماد به نفس خود را براساس چیزهایی که به دست آورده ایم مورد سنجش قرار می دهیم. در این حال شما کاری کرده اید که به آن افتخار می کنید.

مادیات، خانواده، دوستان و کسب لذت دلایل خوبی برای کار کردن هستند زیرا هر یک انجام کار و داشتن یک شغل را مستقل از احساس اعتماد به نفس مورد نظر قرار می دهد. اگر به دلیلی خود را قادر به انجام کار نیابید باز هم می توانید از اعتماد به نفس بالایی برخوردار باشید زیرا کار را به منظور اهدافی غیر از کسب اعتماد به نفس انجام داده اید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

پودر قوتو را با خواص نیروبخش، رفع ضعف و بی حالی، انرژی زا، تقویت حافظه، تقویت کننده عمومی بدن، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0